mkgrs, ppodjedź na spota podłączymy lapka i zdiagnozujemy co jest nie tak oraz wlepe dostaniesz
Felgi alu a śruby
Zwiń
X
-
Felgi alu a śruby
Kupiem felgi alu od kolegi Maicroft'a k (z Audi A3) i mam pytanie : czy mogę je przykręcić śrubami do felg stalowych? W tych alu są gniazda półokrągłe i jak dzisiaj miałem w ręku śrubę od "stalówek", to "na oko" powinno być OK (długość też), ale chciałem jeszcze was zapytać - nie mam w tej chwili mozliwości sprawdzenia tego doświadczalnie .
Wydaje mi się ,że gdzieś o tym czytałem, ale nie mogę odszukać tematu - już się przygotowuję na baty o dbardizej uważnych forumowiczów .90 KM i uważam, że wystarczy - czy coś mi dolega ?
-
-
W przypadku fabrycznych alu Skody stosuje się te same śruby co do felg stalowych. Ośmielam się w ciemno stwierdzić, że zasada ta dotyczy całej rodziny VW.
Co do długości to możesz zmierzyć jak to wypada w stalowych i alu, ale jeśli nie zakładasz np. dystansów to też powinny pod tym względem pasować.Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
-
W przypadku fabrycznych alu Skody stosuje się te same śruby co do felg stalowych. Ośmielam się w ciemno stwierdzić, że zasada ta dotyczy całej rodziny VW.OctaIIAmbiente - ile fabryka dała
Komentarz
-
Komentarz